Här hittar du Vår- och sommarprogrammet för 2017:  Vårsommarprogram2017

Vi hittar på en massa saker året runt, du är hjärtligt välkommen att vara med på alla våra aktiviteter! Vi är mycket ute i naturen och tittar på djur och växter, fikar, umgås och lär oss nya saker av varandra. Vi anordnar föredrag och visar film, är med på marknader som Trädgårdsdagen, provar viner och mycket annat.

Vi hoppas du vill komma med på nästa aktivitet! Alla är välkomna, medlem som icke-medlem, gammal som ung, naturkunnig som novis. Har du några funderingar över våra arrangemang får du gärna höra av dig; varje aktivitet har en ansvarig kontaktperson som kan svara på frågor.

Är du intresserad av våra aktiviteter under tidigare år så finns de redovisade i våra årsberättelser, som kan laddas ner från en flik under Om oss.